rss

Thomann alennuskoodi

Thomann -niminen, saksalainen verkkokauppa on erikoistunut musiikki-instrumentteihin ja tarvikkeisiin. Tämä on loistava paikka ostaa soittimet kuten kitarat, , kosketinsoittimet, rummut, puhallinsoittimet ynnä muut. Thomann.de -nettikaupasta löydät myös muuta hyödyllistä: mikrofonit, studiolaitteet, nuotit ja erilaiset tarvikkeet. Muusikko tai harrastaja, ota käyttöön Thomann alennuskoodi! Säästä roimasti, tee välttämättömät hankinnat edullisesti!

Thomann -tilauksen saapuminen kestää tavallisesti neljästä kuuteen arkipäivää. Toimituksesta koituvat lisäkustannukset ovat kaksitoista euroa kun tilaat suomalaiseen osoitteeseen. Maksu tapahtuu joko kortilla, PayPalilla, tilisiirrolla tai postiennakolla. Thomaan -tuotteet voi tarvittaessa palauttaa 30 vuorokauden sisällä tilauksen lunastamisesta.

http://www.thomann.de/fi/index.html?sid=c40840712858621dafa20b45507074d5Siirry verkkokauppaan tästä >>

 
 

Aktiiviset Thomann alennuskoodit

Voimassaolevat alennuskoodit: 0

Ei vielä alennuskoodeja

 
 

Epävarmemmat Thomann alennuskoodit

Epävarmempia alennuskoodeja: 1
toimiva 12%

Alennuskoodi

Thomann etu – reilu palautusoikeus!

Thomann -nettikaupasta ostat kaiken musiikkiin liittyvän: soittimet, nuotit, studiolaitteet ja tarvikkeet. Osta huoletta, tuotteilla on runsas 30 päivän palautusoikeus. Thomann etu on liian hyvä jättä