rss

Apple Store alennuskoodi

Apple Store -verkkokauppa myy nimensä mukaisesti Applen tuotteita eli iPod -soittimia, taulutietokoneita ja älypuhelimia sekä Mac -tuoteperheen laitteita. Applen tuotteet ovat melko arvostettuja käyttömukavuutensa ja silmää miellyttävän muotoilunsa vuoksi. Kannattaa tarttua tilaisuuteen ja kirjata ylös Apple Store alennuskoodi.

Applen verkkokaupassa maksuvälineenä käy luottokortti (Visa, MasterCard, American Express) ja debit-kortti. Tuotteet voi myös maksaa pankkisiirrolla. Yli 123 euroa maksava tilaus toimitetaan ilmaiseksi, tilauksen etenemistä on mahdollista seurata Order Status -sivustolta. Tuotteiden palautus on mahdollista 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

http://store.apple.com/fiSiirry verkkokauppaan tästä >>

 
 

Aktiiviset Apple Store alennuskoodit

Voimassaolevat alennuskoodit: 2
toimiva 100%

Alennuskoodi

Apple alennus – ilmaiset toimituskulut – tilaa iPad, MacBook Pro, MacBook A...

Hyödynnä oheinen Apple alennus. Saat  ilmaiset toimituskulut, kun tilaat Apple-tuotteita yli 123 eurolla. Tämä 123 euroa on verollinen ALV:n sisältävä hinta eli tilauksen loppusumman tulee ylittää 123

toimiva 100%

Alennuskoodi

Apple Store etu – opiskelija, osta Mac, saat 80 euron lahjakortin

Yliopisto-opiskelija tai yliopiston henkilökuntaan kuuluva - saat 80 euron arvoisen lahjakortin ostaessasi Macin Apple Storesta!

 
 

Epävarmemmat Apple Store alennuskoodit

Epävarmempia alennuskoodeja: 0

Ei vielä alennuskoodeja