rss

Nelly alennuskoodi

Nelly eli Nelly.com -verkkokauppa myy nuorille naisille ja miehille ja lapsille vaatteita netissä. Valikoima on varsin laaja niin tuotemerkkien suhteen (mm. Guess, Hillfiger, Vero Moda ja paljon muuta). Vaatteiden lisäksi valikoimista löytyvät mm. asusteet ja kengät sekä tuotteita kauneudenhoitoon. Maksutapoina Nelly.com hyväksyy Visa- ja Mastercard-luottokortit (myös Visa Electron), postiennakon ja laskulle tilauksen. Nelly Suomi toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus (ei alusvaatteet, hajusteet ja kosmetiikka). Kannattaa katsastaa sivuiltamme, onko Nelly alennuskoodi tai tarjous voimassa. Niillä voit säästää selvää rahaa.

http://www.nelly.com/Siirry verkkokauppaan tästä >>

 
 

Aktiiviset Nelly alennuskoodit

Voimassaolevat alennuskoodit: 3
toimiva 75%

Alennuskoodi

Nelly.com alekoodi – 10 euroa alennusta

Käytä Nelly.com alekoodi ja säästä 10 euroa ostoksistasi. Syötä koodi verkkokauppaan maksamisvaiheessa. Nelly alekoodi on voimassa 14.1.2013 saakka.

toimiva 50%

Alennuskoodi

Nelly.com alennus – Saat 10 % alennuksen tällä koodilla

Lunasta 10% Nelly.com alennus-etu. Saat 10% alennuksen, kun ostat tuotteita yli 50 eurolla. Nelly.com alennuskoodi on voimassa 23.12.2012 saakka.

toimiva 75%

Alennuskoodi

Nelly alennus – säästä 50 – 70 % kaikkien aikojen suurimmat alennukset

Nyt voimassa huikea Nelly alennus! Nelly.com aloitti kaikkien aikojen suurimman alennusmyynnin, jossa Nelly alennus on 50 - 70 % tuotteiden alkuperäisistä hinnoista.Kaikkien aikojen suurin aloitti kai

 
 

Epävarmemmat Nelly alennuskoodit

Epävarmempia alennuskoodeja: 0

Ei vielä alennuskoodeja