rss

Lufthansa alennuskoodi

Lufthansa.fi on Lufthansa-lentoyhtiön verkkokauppa. Tarjolla on lentoja yli 410 matkakohteesen. Lentoliput voi varata maailman etäisimpiikin kolkkiin, sillä lentoyhtiö on osa maailman suurinta lentoallianssia Star Alliancea. Katso Lufthansa alennuskoodi ja säästä.

Lufthansa alennus- ja tarjouskampanjat ovat erinomainen paikka ostaa edulliset lentoliput minne päin tahansa maailmaa. Mm. lennot Eurooppaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Etelä-Amerikkaan ovat erityisen edullisia, kun alennukset ovat voimassa.

Usein lentävän kannattaa ehdottomasti hyödyntää yhtiön kanta-asiakasohjelma Lufthansa Miles & More. Verkkokauppa on englanniksi, mutta sitä on helppo suomalaisenkin käyttää. Lufthansa alennukset ja edut ovat esillä selkeästi ja varaaminen suoraviivaista. Tuorein Lufthansa alennuskoodi sekä muut edut kannattaa katsastaa sivuiltamme ja säästää pitkä penni.

http://www.lufthansa.fi/Siirry verkkokauppaan tästä >>

 
 

Aktiiviset Lufthansa alennuskoodit

Voimassaolevat alennuskoodit: 0

Ei vielä alennuskoodeja

 
 

Epävarmemmat Lufthansa alennuskoodit

Epävarmempia alennuskoodeja: 1
toimiva 40%

Alennuskoodi

Lufthansa alennus – Säästä 15 euroa lennon hinnasta

Katso Lufthansa alennus ja säästä 15 euroa lennon hinnasta. Alennus on voimassa rajoitetun ajan. Tämä etu säästää sinulta 15 euroa seuraavana lennon hinnasta. Eli kun seuraavan kerran varaat lentolipu