rss

Ellos alennuskoodi

Ellos -verkkokauppa on suomalaisten suosikki. Monet ovat tottuneet tilaamaan katalogista, mutta verkkokauppa yllättää näppäryydellään. Ellos.fi -sivustolla klikkailet tuotteet ostoskoriisi entistäkin helpommin, eikä valikoima petä. Naisten, miesten ja lasten vaatteet sekä kodin sisustus ja elektroniikka, kaikki yhdessä ja samassa verkkokaupassa! Käytä Ellos alennuskoodi ja säästä arjen hankinnoissa.

Maksat ostoksesti joko luottokortilla, postiennakolla, erissä tai laskulla. Tuotteet toimitetaan kolmen arkipäivän sisällä asiakkaan valitessa Express -toimitusvaihtoehdon. Toimituskuluja kertyy 5,20 – 8,10 euroa. Mahdolliset palautukset ja vaihdot tulee tehdä 14 päivän aikana.

http://www.ellos.fi/Siirry verkkokauppaan tästä >>

 
 

Aktiiviset Ellos alennuskoodit

Voimassaolevat alennuskoodit: 0

Ei vielä alennuskoodeja

 
 

Epävarmemmat Ellos alennuskoodit

Epävarmempia alennuskoodeja: 2
toimiva 18%

Alennuskoodi

Ellos alekoodi – säästä 40% ensimmäinen tuote ja loput -20%, ilmaiset postikulut

Tämä Ellos alekoodi oikeuttaa saamaan 40% alennusta ensimmäisestä tuotteesta ja lopuista -20%. Saat myös ilmaiset postikulut tilaamillesi tuotteille, jos tilaat vähintään kolme tuotetta. Ellos.fi alek

toimiva 17%

Alennuskoodi

Ellos huippuetu – puolet pois kalleimman tuotteen hinnasta, ei toimituskuluja

Ellos alennuskoodi puolittaa kalleimman tilaamasi tuotteen hinnan ja poistaa toimituskulut. Hyödynnä etu 02.09.2012 mennessä.