rss

Citymarket.fi alennuskoodi

Citymarket.fi on suositun Citymarket -marketin verkkokauppa. Kuten marketistakin, nettikaupasta löytyvät naisten, miesten ja lasten vaatteet sekä kengät. Citymarket.fi myy tämän lisäksi erilaiset kodintuotteet ja sisustustuotteet, urheiluvälineet, meikit, lelut sekä kodin- ja viihde-elektroniikkaa. Tilaa täältä vaikkapa halutut Angry Birds -tuotteet lapsille! Tilatessasi muista hyödyntää Citymarket.fi alennuskoodi! Alennuskoodi mahdollistaa alhaiset hinnat ja mukavat ostoshetket.

Tuotteiden postitusaika on noin viikko. Toimituskulujen määrään vaikuttaa tilauksen koko (2,49-250 e). Citymarket.fi tarjoaa monipuoliset maksutapavaihtoehdot: voit valita joko laskun, postiennakon, osamaksun, verkkopankki- tai luottokorttimaksun. Tuotteilla on normaali, lainmukainen palautusoikeus (neljätoista pv).

http://www.citymarket.fi/shop/fi/kcitymarketSiirry verkkokauppaan tästä >>

 
 

Aktiiviset Citymarket.fi alennuskoodit

Voimassaolevat alennuskoodit: 0

Ei vielä alennuskoodeja

 
 

Epävarmemmat Citymarket.fi alennuskoodit

Epävarmempia alennuskoodeja: 1
toimiva 0%

Alennuskoodi

Citymarket.fi alennus – LED-telkkari -25%!

Citymarket.fi on monille tuttu ostospaikka. Tunnettu se on erityisesti hyvistä tarjouksistaan: nytkin mm. Samsung -merkkinen televisio hintaan -25%! Tämä Citymarket.fi tarjous on voimassa ainoastaan 2